Vaka Sayıları Artıyor! Yeni Tedbirler Gelecek mi? Sağlık Bakanlığı Açıkladı!

Vaka Sayıları Artıyor! Yeni Tedbirler Gelecek mi? Sağlık Bakanlığı Açıkladı!

Vaka sayılarının artmasının ardından vatandaşlar, yeni tedbirlerin alınıp alınmayacağını merak ediyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, vaka sayıları dışında tedbirlere dair merak edilen tüm soruları yanıtladı. İşte haberin tüm ayrıntıları...

Vaka sayılarının artmasının ardından vatandaşlar, ilerleyen günlerde tedbirlerin tekrardan gündeme gelip gelmeyeceğini merak ediyor. Alınan bilgiler neticesinde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, vaka sayıları dışında tedbirlerin tekrardan gün yüzüne çıkıp çıkmayacağına dair merak edilen soruları yanıtladı. Bakan Koca, okulların kapatılmayacağını, bu yıl okulların tedbirli bir şekilde açık olacağını bildirdi.

Vaka sayıları neden artış gösteriyor?

Vaka sayıları neden artış gösteriyor? Aşılama oranına ek vaka sayılarının artış göstermesi herkesi şaşkına çevirdi. Buna istinaden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, pozitif test sonucunun genelde aşısız kişiler olduğunu söyledi. Bunun ardından yoğun bakım doluluk oranının da aşılama sonucunda azaldığını belirtti. Sözlerine devam eden Bakan Koca, aşılama çalışmasından geçmeyen kişilerin varyantlı virüse daha çabuk yakalandığını dile getirdi.

Bakan Koca, tedbirlere dair açıklama yaptı

Bakan Koca, tedbirlere dair açıklama yaptı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, şu an için tam kapanma ya da tedbirlerin arttırılması gibi bir düşüncenin gündemde olmadığını dile getirdi. Ayrıca vatandaşların maske ve sosyal mesafe kuralını hiçe saydıklarını, bu kurallara uymadıkları için vaka sayılarının arttığını dile getirdi.

Bakan Koca, vatandaşlara seslendi

Bakan Koca, vatandaşlara seslendi. Bakan Koca, aşılama oranının her geçen gün arttığını söyledi. Bunun dışında aşı olmayan kişilere seslenerek herkesin aşılanması gerektiğini belirtti. Açıklamalarına devam eden Bakan Koca, herkesi aşı olmaya davet ederek, virüsün önündeki tek gücün aşı olduğunu dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.