Yalancı Dizisi Sadakatsiz'e Çok Benziyor! Yeni Sezon Bomba Gibi..

Yalancı Dizisi Sadakatsiz'e Çok Benziyor! Yeni Sezon Bomba Gibi..

Show TV yeni sezonda yine çok farklı bir diziyle izleyicilerini buluşturmayı planlıyor. Adı Yalancı olarak belirlenen dizinin, Kanal D dizisi Sadakatsiz'e benzerliği ile dikkat çekiyor. Sadakatsiz hayranları şimdiden bu diziyi takibe aldı.

Show TV ekranlarında çok yeni bir dizi daha başlayacak. Geçtiğimiz sezon neredeyse dizilerinin tamamına veda etmek zorunda kalan Show TV, yeni sezonda bu boşlukları doldurmaya yavaş yavaş başladı. İlk olarak Üç Kuruş dizisinin müjdesini veren kanal şimdide yeni ve çok etkileyici bir bir diziyle izleyenlerini ekranlara kilitlemeye hazırlanıyor.

Show TV'ye bir yeni dizi daha..

Show TV'de yayınlanması beklenen Yalancı dizisi başta kadrosunda bulunun birbirinden ünlü ve yetenekli oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekiyor. Kanal her ne kadar yayın hayatını noktalayan dizileri yüzünden büyük bir seyirci kitlesi kaybetse de, bu projeyle beraber eskisinden daha büyük bir izleyici kitlesi yakalayabilme fırsatına sahip olacak.

Yalancı dizisi Sadakatsiz'e çok benziyor..

Yalancı dizisinin senaryosu daha doğrusu konusu Kanal D ekranlarında geçtiğimiz sezon başlayan ve kelimenin tam anlamıyla reyting rekorları kırarak, kendi gününün en çok izlenen dizisi haline gelen Sadakatsiz'e çok benziyor. Bunu fark eden seyirci de, Sadakatsiz dizisi gibi Yalancı'nın da ekranlara damga vuracağına dair fikirlerini paylaşmaya başladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.