Yalancı Dizisine Yayın Günü Verildi! Show TV Kozunu Çok Büyük Oynadı..

Yalancı Dizisine Yayın Günü Verildi! Show TV Kozunu Çok Büyük Oynadı..

Ekranlarda ki dizisi sayısı gün geçtikçe azalan Show TV bu duruma el attı ve yeni sezona çok farklı projeler hazırlamaya başladı. Reyting rekortmeni dizilerin ev sahibi olan kanala yeni sezonda çok iddialı bir dizi olan Yalancı geliyor.

Show TV ekranlarında çok konuşulacak bir dizi daha başlıyor. Geçtiğimiz aylarda beklenmeyen bir şekilde birçok dizisini peş peşe final bölümleriyle beraber bitiren kanal dizisiz kalmış, bunu fark eden seyircilerde en sevdiği dizilerin bitmesi yüzünden tatlı tatlı sitemde bulunmuşlardı. Sonra bu kararın değiştirilmesi beklense de, diziler yine de final olarak ekranlara veda etmişti.

Show TV dizi açığını dolduruyor! Yeni dizi Yalancı başlıyor..

Show TV yeni sezon yaklaştıkça, yeni projelerini de açıklamaya başladı. Kanalda yeni sezonla beraber başlaması beklenirken, bunlardan ilki belli oldu.  Adı Yalancı olan dizi, yurt dışında rekortmen bir projeden uyarlanarak izleyicilerin evlerine konuk olacak.

Yalancı dizisinin yayın tarihi belli oldu!

Yalancı dizisinin ilk fragmanlarının yayınlanmasının ardından diziyle ilgili en çok merak edilen konu yayın tarihi oldu. Dizinin yayın tarihi günlerdir öğrenilmeye çalışılırken, bu çabalar sonunda sonuç buldu. Dizinin Eylül ayında ekranlara geleceği açıklandı. Bu haberi açıklanmasının ardından seyircinin merakı daha da arttı. Bakalım yeni proje Yalancı dizisi iddialı gelişinin karşılığını alabilecek mi ?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.