Yargı Dizisi İçin Zil Çaldı! Çekimler Hız Kesmeden Başlıyor..

Yargı Dizisi İçin Zil Çaldı! Çekimler Hız Kesmeden Başlıyor..

Kanal D ekranlarında çok farklı bir dizi daha başlıyor. Adının Yargı olduğu öğrenilen dizinin çekimlerinin bugünden itibaren başladığı öğrenilirken, şimdide seyirciler tarafından dizinin yayın tarihi beklenilmeye başlandı.

Kanal D ekranlarının yeni sezonda başlayacak olan dizisi Yargı'nın başrollerinde  Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu bulunuyor. İki oyuncu da geçmişte birçok başarılı dizide yer alarak, şöhret kazanmayı başarmış isimler. Hatta ikili geçtiğimiz yıllarda Netflix Türkiye adlı dijital dizi-film platformunda yayınlanan ve çok büyük izlenme rakamlarına ulaşan Aşk 101 dizisinde de partner olmuşlardır. Ve bu partnerlik çok beğenilmiş, ikilinin hayranları da onları çok desteklemiştir.

Yargı dizisinin çekimleri başladı! 

Yargı dizisinin çekimleri bugünden itibaren başladı. Dizi çok yakında izleyicilerinin karşısına çıkmak için hız kesmeden çekimlere devam edecek ve birkaç bölüm hazırlandıktan sonra yayın hayatına başlayacak. 

Yargı dizisi yayın hayatına ne zaman başlıyor ?

Yargı dizisinin yayın tarihi bugün gelen bilgiler arasında bulunmuyor ama bu konuda paylaşılan bir kaç tahmin var. Bu tahminlerin en mantıklısı da, dizinin Ekim ayının başlarında yayın hayatına başlayacağı şeklinde.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.