Yasak Elma Dizisinde Yeni Sezonda Oynayacak Oyuncu Kalmadı! Yasak Elma Dizisinden 4 Oyuncu Daha Ayrıldı

Yasak Elma Dizisinde Yeni Sezonda Oynayacak Oyuncu Kalmadı! Yasak Elma Dizisinden 4 Oyuncu Daha Ayrıldı

Fox TV'de ekrana gelen Yasak Elma dizisi büyük ayrılıklara sahne oldu. Dizinin çok az başrol oyuncusu kaldı. Hal böyle olunca izleyiciler kimlerin ayrıldığını merak etti. Dizinin yeni sezon tarihi de netleşti diyebiliriz. Yasak Elma hangi ayda başlayacak belli oluyor. İşte diziye veda eden oyuncular...

Yasak Elma dizisinde ayrılık üstüne ayrılık yaşanıyor. Pek çok izleyici bu ayrılıkların ne zaman sona ereceğini merak ederken bir yandan da diziyle ilgili güncel gelişmeleri takip ediyor. Diziden az çok kimlerin ayrıldığı bilinmekte. Sezon finali esnasında Nesrin Cavadzade'nin ayrılığı büyük ses getirdi. Set içerisinde yaşadığı iddia edilen bir tartışma onu işinden etti. Ancak sonrasında ayrılan oyuncular şok etkisi yarattı. Çünkü dizi tatildeyken senaryoya ve oyunculara göre verilen kararlar daha çok dikkat çekti. Peki Yasak Elma'dan kimler ayrıldı?

Yasak Elma'dan Ayrılan Oyuncular

Diziden ilk olarak Nesrin Cavadzade ayrıldı. Fox TV'de yayınlanan Yasak Elma'da Erdal Özyağcılar, Şafak Pekdemir ve Barış Kılıç diziye veda etti. Başarılı oyuncuların yeni projeler için ekran karşısına geçmesi bekleniyor. Çünkü diziden ayrılmalarıyla beraber oynayacakları dizi ve filmleri duyurmaları bir oldu.

Yasak Elma Eylül'de Başlayacak

Eğer bir aksilik olmaz ise Yasak Elma dizisinin Eylül ayında başlaması beklenmekte. Böylelikle dizinin ne zaman başlayacağını bilmiş oluyoruz. İzleyiciler, Yıldız ve Ender karakterlerinin neler yapacağını merakla bekliyor. Diziye katılacak oyuncular da yakında duyurulacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.