Yasak Elma Şahika Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu! Yasak Elma Dizisinde Yeni Transfer..

Yasak Elma Şahika Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu! Yasak Elma Dizisinde Yeni Transfer..

Fox TV'de yayınlanan Yasak Elma dizisi, yeni oyuncularla anlaşmaya varıyor. Biran Damla Yılmaz'dan sonra Serenay Sarıkaya ile de bir anlaşma sağlandı. Ünlü oyuncunun diziye katılması bekleniyor. Serenay Sarıkaya, Yasak Elma dizisinde hangi karakteri canlandıracak?

Yasak Elma, güzel bir sezon finalinin ardından gözünü oyuncu transferlerine çevirmişti. Diziden ayrılan pek çok oyuncu bulunuyor. Bu isimlerin yerine kimlerin geleceği ise yavaş yavaş ortaya çıkmakta. Biran Damla Yılmaz transferi izleyenleri sevindirirken, bir yandan da dizide Şahika'nın yerine geçebilecek bir karakter aranmaktaydı. O karakter için ise Serenay Sarıkaya uygun görüldü. Peki güzel oyuncu diziye ne zaman katılacak?

Serenay Sarıkaya Dizide Oynayacak mı?

Serenay Sarıkaya Yasak Elma dizisine transfer olabilir. Güzel oyuncu Fox TV dizisi ile anlaşırsa büyük ses getirecektir. Oynadığı projelerde adından söz ettiren Serenay Sarıkaya, ilk olarak Medcezir ile büyük bir ivme yakalamıştı. Daha sonra yer aldığı pek çok yapımda adından söz ettirdi. Serenay Sarıkaya gibi bir oyuncunun Yasak Elma'ya transfer olması reytingleri alt üst edecektir. Bunu bilen dizi ise transferi bir an önce gerçekleştirmek istiyor.

Diziye Yeni Oyuncular Katılacak

Serenay Sarıkaya ve Biran Damla Yılmaz'ın yanı sıra iki ismin daha Yasak Elma'ya katılması bekleniyor. Böylece diziyle ilgili yeni gelişmelerin tükenmeyeceğini öğreniyoruz. Bakalım önümüzdeki günlerde Yasak Elma'ya başka hangi isimler dahil olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.