Yasak Elma Şahika Yerine Oynayacak Oyuncu Bulundu!

Yasak Elma Şahika Yerine Oynayacak Oyuncu Bulundu!

Yasak Elma dizisine yeni bir oyuncu katılıyor. Nesrin Cavadzade ayrılığından sonra diziye katılacak isim merak edilmekteydi. Yasak Elma Şahika'nın yerine gelecek oyuncu kesinleşti. Baraj dizisinin eski ismi dizide oynayacak. Yasak Elma'ya hangi oyuncu katıldı? Oyuncunun adı nedir?

Yasak Elma dizisinin sezon finalinden sonra Şahika'nın ekranlara veda etmesi dikkat çekmişti. Sevilen oyuncunun diziden ayrılması izleyicileri üzdü. Ancak Fox TV'de yayınlanan dizi, boş durmadı ve yeni bir oyuncuyu transfer etti. Diziye katılan ünlü isim artık Şahika gibi bir karakteri canlandıracak. Tıpkı onun gibi kurnaz ve gizemli bir karakteri oynayacağı düşünülüyor. Yasak Elma'ya hangi oyuncu katıldı?

Yasak Elma'da Kim Oynayacak?

Yasak Elma dizisinde oynayacak oyuncunun adı Biran Damla Yılmaz oldu. Güzel ve başarılı oyuncu dizinin yeni sezonunda ekranlarda olacak. Ayrıca daha önce Baraj dizisinde de rol aldığı görülmüştü. Orada da güzel bir performans sergiledi. Baraj'dan sonraki ilk durağı Yasak Elma oldu. Biran Damla Yılmaz, her ne kadar eşsiz bir performans sergilemiş olsa da bu sefer çok daha fazla gözler önünde olacak.

Oyuncu Hangi Karakteri Canlandıracak?

Biran Damla Yılmaz'ın canlandıracağı karakterin henüz belli olmadığı belirtiliyor. Ancak yakın zamanda ortaya çıkması muhtemeldir. Özellikle de yeni sezon fragmanında kendisini yakından tanıyacağız. Böylelikle Ender ve Yıldız ikilisine bir isim daha eklenecek. Dizide yaşanana olayların eskisi gibi heyecanlı geçmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.