Yaz Dizilerinde Büyük Tehlike! O İki Dizi Seyircisine Veda Edecek..

Yaz Dizilerinde Büyük Tehlike! O İki Dizi Seyircisine Veda Edecek..

Şimdiye kadar birçok yaz dizisi ekranlara geldi. Bunların birçoğu iyi reyting sonuçları alıp, sevilirken bir o kadarı da kötü reyting sonuçları yüzünden geri planda kaldı. Son gelen bilgilere göre bu yazın sevilen iki dizisi ekranlara veda etmeye hazırlanıyor.

Bu yaz birbirinden eğlenceli diziler Türk televizyonlarında ki yerini almayı başardı. Bu dizilerin birçoğu iyi reytinglere ulaşırken, bir o kadarı da kötü reyting sonuçları ile baş etmek zorunda kaldı. Neredeyse her kanalda yeni bir dizi başlamasına rağmen bunların bazıları tuttu, bazıları ise tutmadı. Bu yüzden o projeler hakkında erken final kararı çıktı.

Cam Tavanlar dizisinin sonu geldi!

Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Cam Tavanlar dizisi haftalar boyunca şansını denese de, kötü gelen reyting sonuçlarını toparlayamamış, bu yüzden de final kararı almıştı. Dizi final kararı almasının ardından çok geçmeden, geçtiğimiz haftalarda ekranlara veda etti. Hayranları bu karara üzülseler de dizinin sonu geldi.

Aşkın Tarifi dizisi de çok yakında bitiyor..

Aşkın Tarifi dizisi de kötü reyting sonuçlarıyla mücadele eden diziler arasında bulunuyor. Bu dizi de yayın hayatına başladığı ilk günlerde iyi gitse de, sonrasında çok büyük bir reyting kaybına uğradı. Sonunda ise final kararı olmak zorunda kaldı. Dizi Ağustos ayının sonunda ekranlara veda edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.