Yeni Sezona Yaz Dizisi Yağmuru! O Dizilerde Büyük Final Tehlikesi..

Yeni Sezona Yaz Dizisi Yağmuru! O Dizilerde Büyük Final Tehlikesi..

Bu yazda sezona birçok yeni dizi dahil oldu. Bunlardan bazıları çok beğenildi bazıları ise sınıfta kalarak final tehlikesi yaşamaya başladı. Reyting sonuçlarına bakıldığında yaz sezonu bitmeden birçok dizinin final olarak ekranlara veda etmek zorunda kalacağı görülüyor.

Bu yaz başlayan diziler arasında en dikkat çekenleri Baş Belası, Kalp Yarası Kahraman Babam, Cam Tavanlar ve Ada Masalı gibi diziler oldu. Bu diziler ilk bölümlerinden itibaren çok büyük bir başarı yakalayarak kendilerine kemik kitle oluşturdu. Diziler yayınlanmaya başlamasının ardından vakit geçmeden, sosyal medyanın da gündemine oturdular. Bu dizilerden bazıları çok beğenildi, bazıları hayal kırıklığı yaşadı.

O diziler çok beğenildi..

Pazar akşamları ATV ekranlarında yayınlanan Ada Masalı dizisi ve salı akşamları Star TV ekranlarında yayınlanan Ada Masalı dizisi yukarıda yazan diziler arasında en çok beğenilen ve en çok reyting alan dizilerin başında geliyor. Bu diziler ilk bölümlerinden itibaren dikkatleri üzerine çekti ve ben buradayım dedi.

O diziler her an final olabilir...

Show TV ekranlarında yayınlanan Cam Tavanlar ve ATV ekranlarında yayınlanan Kalp Yarası dizileri yukarıda adı yazan diğer diziler kadar şanslı değil. Bu diziler bir türlü istedikleri reyting oranlarına ulaşamadı ve başarısız oldu. Bu projeler hakkında her an erken final kararı çıkabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.