Yeniden Kapanma Geliyor! Fahrettin Koca Açıklama Yaptı Yeniden…

Yeniden Kapanma Geliyor! Fahrettin Koca Açıklama Yaptı Yeniden…

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca kapanma sinyalleri vermeye başladı. Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan gelen ilk sinyallerin devamı Fahrettin Koca’dan geldi. Koca özellikle neye dikkat çekti. Vaka sayıları ne durumda. Vaka sayılarının bu kadar yükselmesindeki sebep ne? Yasaklar geri mi geliyor…

Uzun süredir salgın ile uğraşan ülkemiz aşının gelmesiyle birlikte biraz olsun rahatlamıştı. Fakat son birkaç gündür alınan bilgilere göre durum kötüye gitmeye başladı. Önce Cumhurbaşkanı uyardı daha sonra Fahrettin Koca uyarılarına devam etti. Durum çok kötü böyle giderse kısıtlamalar tekrardan gündeme gelmeye başlayacak.

Kısıtlamalar Geri Mi Geliyor…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz haftalarda vaka sayılarının tırmanışa geçtiğini açıklamıştı. Yasakların kaldırılmasıyla birlikte insanlar tatil bölgesi olan Bodrum ve Çeşmeye akın etmiş. Tatil bölgelerinin kalabalıklaşmasıyla birlikte virüste hızını artırarak yayılmaya devam etti. Vaka sayıları hakkında konuşan Erdoğan, "Kafeleri açın diyorlardı. Açtık da ne oldu? Vaka sayılarında artış!" diyerek yeniden kapanmanın sinyallerini verdi.

Fahrettin Koca Açıklama Yaptı!

Koca vaka sayılarının artışından bahsetti ve kapanmanın yakın olduğunu söyledi. Son 24 saatte 52 kişinin hayatını kaybettiğini ve 9 bin 586 yeni vakanın olduğunu söyleyen Koca vaka sayılarında en yüksek seviyeye ulaştıklarını herkesin tedbirini alıp aşısını olması gerektiğini söyledi. Herkesin toplumsal sorumluluklarını yerine getirmesi gerektiğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.