Yıllar Geçti Ama Yaprak Dökümü Unutulmadı! Sosyal Medya Gündemine Oturdu..

Yıllar Geçti Ama Yaprak Dökümü Unutulmadı! Sosyal Medya Gündemine Oturdu..

Kanal D ekranlarının efsane dizileri arasında bulunan Yaprak Dökümü eski bölümleriyle bu sezonun başından beri ekranlara geliyordu. Bitmesinin ardından yıllar geçen dizi bugün yayınlanan final bölümüyle yine sosyal medyanın gündemine oturdu.

Kanal D ekranlarının 2006 ve 2010 yılları arasında yayınlanan efsane dizisi Yaprak Dökümü bu yıldı tekrar bölümleri ile meraklılarının karşısına çıktı. Sevilen dizi geçmişte birçok kez yayınlanmasına rağmen yine büyük bir beğeni ve ilgiyle izlendi. Sabah saatlerinde ekrana gelen dizi birçok kişiyi ekranlara kilitledi. Dizi bu kadar yılın ardından aynı zamanda final bölümüyle de sosyal medyanın gündemine oturdu.

Yaprak Dökümü sosyal medyanın gündeminde!

Yaprak Dökümü dizisinin final bölümü bugün sabah saatlerinde Kanal D ekranlarında izleyicileri ile buluştu. Daha önce birçok kez seyircisi ile buluşan dizi, yine büyük bir merak ve heyecanla izlendi. Dizi final bölümüyle sosyal medyada #YaprakDökümü hasthagi ile en çok konuşulanlar arasına girerek gündeme oturdu.

Yaprak Dökümü dizisinin kısa konusu :

Yaprak Dökümü dizisinin konusu kısaca şöyledir;

Bütün hayatını beş çocuğuna iyi fikirler ve temiz ahlak vermeye adayan Ali Rıza Bey, bir haksızlığa göz yumması istenince kaymakamlık görevinden istifa eder. Kızı Necla da İstanbul'da üniversiteyi kazanınca, ailece İstanbul'a yerleşmeye karar verirler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.