Yolun Açık Olsun Filmi Çekimlere Başlıyor! Aksiyona Çok Az Kaldı..

Yolun Açık Olsun Filmi Çekimlere Başlıyor! Aksiyona Çok Az Kaldı..

Netflix Türkiye'nin yeni filmi Yolun Açık Olsun'un çekimlerine bugünden itibaren başlandı. Kadrosu ve hikayesiyle dikkat çeken dizi, aynı zamanda Netflix Türkiye'de yayınlanan sayılı Türk filmlerinden de biri olmaya hazırlanıyor.

Netflix Türkiye'ye yeni bir Türk filmi daha geliyor. Başrollerinde son olarak Star TV ekranlarının kötü reyting sonuçlarından dolayı final kararı almak zorunda kalan Sefirin Kızı dizisinde gördüğümüz Engin Akyürek ve Söz dizisi ile büyük şöhrete ulaşmış, son olarak ise Söz dizisinde gördüğümüz Tolga Sarıtaş'ın yer alacağı filmle ilgili büyük bir gelişme paylaşıldı.

Yolun Açık Olsun filmi bugünden itibaren çekimlere başladı!

Yolun Açık Olsun filminin çekimlerine bugün başlandığı açıklandı. Filmin çekimlerinin başlamasıyla beraber sırada yayın tarihi merak edilen konular arasında yer aldı. Ama şimdilik herhangi bir yayın tarihi vermek mümkün değil. İlerleyen günlerde filmle ilgili hem senaryosu, hem de izleyicileri ile ne zaman buluşacağına dair ufak ip uçları bekleniyor. Bu proje sanıldığını aksine bir dizi değil, film. Bu yüzden sadece bir bölümden oluşacak olması çekimlerin biraz daha detaylı ve uzun olacağı anlamına geliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.