Zuhal Topal TV8'de mi Program Sunacak? Zuhal Topal'ın Yeni Kanalı Belli Oluyor!

Zuhal Topal TV8'de mi Program Sunacak? Zuhal Topal'ın Yeni Kanalı Belli Oluyor!

Zuhal Topal'ın yeni kanalı belli oluyor. Zuhal Topal'la Sofrada programı için TV8 ile anlaşıldı mı? Acun Ilıcalı'dan yeni program için yanıt bekleniyor. Sunucudan da cevap gelmeyince izleyiciler programın akıbetini merak etti. Zuhal Topal'la Sofrada yayın tarihi açıklanacak. Program ne zaman başlıyor?

Zuhal Topal, bir süre önce Fox TV'den ayrılmıştı. Zuhal Topal'la Sofrada programını farklı bir kanalda devam ettireceği öğrenildi. Üstelik ünlü ismin Acun Ilıcalı ile anlaştığı da iddia ediliyor. Peki Zuhal Topal konu ile ilgili nasıl bir açıklamada bulundu? Kendisinin iddialara nasıl bir yanıt verdiği merak edildi.

Zuhal Topal Hangi Kanalda?

Zuhal Topal, programıyla beraber TV8'de yerini alabilir. Acun Ilıcalı'nın bir süredir kanal için program arayışında olduğu gelen bilgiler arasındaydı. Sabah kuşağı programları büyük ilgi çekiyor. Bu nedenle Zuhal Topal'ın bir an önce yeni kanalında yayın hayatına başlaması bekleniyor. Acun Ilıcalı'dan açıklama gelmese de iddialar bu yönde diyebiliriz.

Zuhal Topal'la Sofrada Ne Zaman Başlayacak?

Zuhal Topal'la Sofrada programı yüksek ihtimalle Eylül ayında ekranlarda olacak. TV8'de olmasa bile farklı bir kanalla anlaşılabileceğini belirtelim. Çünkü net bir duyuru yapılmadığından kesin konuşmak istemiyoruz. Ayrıca programın konsepti aynı şekilde devam edecek. Fox TV'de olmasa bile farklı bir kanalda mutlaka yayın hayatına başlayacağı bilgisi geldi. Ünlü sunucu yakın zamanda yeni kanalında karşımıza çıkacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.