Zuhal Topal ve Müge Anlı arasında resmen savaş cıktı!

Zuhal Topal ve Müge Anlı arasında resmen savaş cıktı!

Zuhal Topal, TV8 ile anlaştığından bu yana pek çok yerde reklamı yapılıyor. Acun ile yaptığı anlaşma sonrasında tüm hazırlıklarını tamamlayan Zuhal Topal, Müge Anlı'nın reytinglerine talip olacak. İkili arasındaki rekabet her geçen gün artıyor. Müge Anlı, reyting sıralamalarında geçmeyi başarabilecek mi?

Müge Anlı yeni sezon için hazırlıklarını sürdürürken kendisini rakip çıkması her şeyi alt üst etti. TV8'de sunuculuk yapacak olan Zuhal Topal, yeni programıyla Müge Anlı ile rekabet edecek. Müge Anlı'nın formatından esinlenen pek çok sunucunun yanı sıra artık Zuhal Topal'ın da aynı format ile sunum yapacağı öğrenildi. Acun, Zuhal Topal ile önemli bir anlaşma yaptı. Bu anlaşmanın sonunda ikilinin de kârlı çıkacağı öğrenildi. Büyük bir kitleye hitap eden Zuhal Topal ise sabah kuşağının vazgeçilmez isimleri arasında yer alabilir.

Zuhal Topal Müge Anlı ile Rakip!

Zuhal Topal, TV8'de yayınlanacak programda yüksek reytingler hedefliyor. Zamanında yaptığı programlarla kendi kitlesini toplayan ünlü isim, TV8'de program yapacağı haberiyle gündeme gelince işler iyice kızıştı. Bu noktada yıllarını veren Müge Anlı'nın ise rakibi karşısında nasıl bir hamle yapacağı merak ediliyor.

Zuhal Topal TV8 Programı Ne Zaman?

Öte yandan Zuhal Topal'ın yeni programı ne zaman başlayacak merak edilmekte. Acun ve Zuhal Topal anlaşmasına göre program Eylül ayında ekranlarda olacak. Müge Anlı da yüksek ihtimalle Ekim ayının ilk haftasında ATV'de programını sunacak. İkili arasındaki çekişmenin sonuçlarını hep birlikte izleyeceğiz. Müge Anlı ve Esra Erol'dan sonra bir de Zuhal Topal'ın çekişmeli program sunacak olması reytingleri bölecek gibi hissettiriyor. Bakalım böyle bir sonuçla karşılaşacak mıyız...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.