Zuhal Topal'ın Fox TV Macerası Bitti! Zuhal Topal Yeni Bir Kanalla Anlaşma Yaptı!

Zuhal Topal'ın Fox TV Macerası Bitti! Zuhal Topal Yeni Bir Kanalla Anlaşma Yaptı!

Zuhal Topal, Fox TV'deki kariyerini noktaladı. Sunduğu program sonrası kanalla anlaşamadığı belirtildi. Mali konularla ilgili sıkıntılar yaşanınca farklı bir kanalda çalışmaya başlayacak. Hangi kanalda sunuculuk yapacağı ise izleyicileri tarafından merak edildi. Çok sevilen sunucunun yeni programının ismi nedir?

Başarılı sunucu Zuhal Topal, sunmuş olduğu programla adını duyuruyordu. Zuhal Topal'la Sofrada programı çok ilgi çekiyordu. Özellikle de gelin ve kaynananın birlikte yarışması pek çok şaşırtıcı diyaloğu da beraberinde getirmekteydi. Peki program neden sona erdi? Zuhal Topal Fox TV ile yollarını ayırdı. Yapılan açıklamada sunucunun kanaldan ayrılmasının sebebi ortaya çıktı.

Zuhal Topal Neden Ayrıldı?

Fox TV ile olan iş birliği sonlanan Zuhal Topal'ın, maaşına zam istediği için böyle bir gelişmenin yaşandığı öğrenildi. Sunucunun ülkede artan enflasyon nedeniyle parasının değerinin azaldığı ve bu nedenle de maaşına zam istediği biliniyor. Fakat Fox TV'nin bu durumda olumsuz yanıt vermesi işleri baştan aşağı değiştirdi. İkili anlaşamayınca yollarını ayırma kararı aldı. Şimdi ise hangi kanala katıldığı araştırılıyor.

Zuhal Topal ATV'ye Katıldı

Fox TV'den ayrıldıktan sonra yeni bir kanal arayışına giren Zuhal Topal, ATV ile görüştü ve olumlu sonuç aldı. Şimdi ise başarılı ismin nasıl bir program sunacağı merak ediliyor. Sunacağı program türü değişebilir. Ancak yine de eğlenceli bir formatla izleyici karşısına çıkacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.