6,5 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi! Artçı Sarsıntılar Devam Ediyor!

6,5 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi! Artçı Sarsıntılar Devam Ediyor!

Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı, 6,5 büyüklüğünde depremin meydana geldiğini açıkladı. Bu depremin ise Yunanistan'ın Girit Adası’nda meydana geldiği ortaya çıktı. Alınan bilgiler neticesinde depremin derinliğinin 2 kilometre olduğu da söyleniyor. İşte haberin tüm detayları…

Alınan bilgiler neticesinde Yunanistan'ın Girit Adası’nda 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Alınan son dakika bilgisine göre Yunanistan'ın Girit Adası’nda 6,5 büyüklüğünde depremin meydana geldiği belirlendi. Depremin ardından Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı (AFAD) depremin büyüklüğünü 5,7 olduğunu duyururken Kandilli Rasathanesi de depremin büyüklüğünün 5,8 olduğunu açıkladı.

Depremin ardından artçı sarsıntılarda devam ediyor!

Depremin ardından artçı sarsıntılarda devam ediyor! Avrupa Akdeniz Sismoloji Merkezi de Yunanistan'ın Girit Adası’nda depremin meydana geldiğini ve derinliğinin 2 kilometre olduğunu söyledi. Ayrıca depremin karada meydana geldiği de belirtildi. Depremin ardından 4,3 ve 3,8 büyüklüğündeki artçı sarsıntılar da devam ediyor. Yapılan açıklamaya göre can ve mal kaybının olup olmadığı ise henüz netlik kazanmadı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum