Açık Lise Sınavlarında Son Gün! Sınava Katılmayanlar Aman Dikkat..

Açık Lise Sınavlarında Son Gün! Sınava Katılmayanlar Aman Dikkat..

Açık Lise sınavlarında son güne geldi. Birçok öğrenci şimdiye kadar sınavlarını tamamlamış olsa da, bir o kadar kişi de hala sınavlara katılmadı. Bu yüzden öğrencilere son bir hatırlatma geldi. Sakın bu fırsatı kaçırmayın..

Açık Lise ek sınavları online olarak 16 Ağustos tarihinde başlamıştı. Kayıt yenileme işlemlerini verilen tarihlerde tamamlayarak, belirtilen bankalara 50 TL ücret yatıran tüm öğrenciler bu sınava katılmaya hak kazanmıştı. Bu sınavda diğer ek sınavlarda olduğu gibi şart aranmadı. İsteyen tüm öğrenciler kayıt yenileyerek sınava katılmaya hak kazandı. Ek sınavların bitmesine çok az bir zaman kala öğrencilere son uyarılar geldi!

Online sınavlar bitmek üzere acele edin!

16 Ağustos tarihinde başlayan ek sınavlar 20 Ağustos tarihinde bitiyor. Yani bu geceden itibaren bir daha sınavlara katılım sağlanamayacak. Şimdiye kadar sınavlara katılmayan öğrenciler eğer acele etmezse, bu fırsatı kaçırabilirler. Sizde sınavlarınıza hale girmediyseniz, elinizi çabuk tutun.

Online sınava nasıl girilir ?

Online sınava girmek sandığınızdan çok daha kolay. Öğrenci ve kimlik bilgileriniz ile Açık Lise öğrenci sayfanıza girdikten sonra, aşağıda yer alan ( Online sınav giriş) bölümüne tıklayıp, istediğiniz sınava sıralama fark etmeden katılabilirsiniz. Sınavlarda dikkat etmeniz gereken kurallar Açık Lise'nin resmi web sayfasında bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.