Altın Fiyatlarındaki Düşüşün Nedeni Belli Oldu! Yatırımcılar Altınlarını Neden Sattı?

Altın Fiyatlarındaki Düşüşün Nedeni Belli Oldu! Yatırımcılar Altınlarını Neden Sattı?

27 Temmuz Salı günü altın fiyatlarının değerlendirmesi yapıldı. Altın neden bu kadar çabuk düştü? Altındaki fiyat değişimi neden gerçekleşti, çeşitli ihtimaller açıklandı. Güncel altın fiyatlarıyla beraber çeyrek, gram, reşat ve Cumhuriyet altınındaki son durum belli oldu.

Altındaki son gelişmelere bakıldığında  beklentilerin altına düştüğü görülüyor. Çeyrek, gram, Cumhuriyet altını ve 22 ayar bilezikteki fiyat bir anda düştü. ONS altındaki azalmanın bunda etkisi olduğu açık. Fakat altın fiyatları neden azalıyor? Temmuz ayında yükselmesi beklenen altın bir kez daha hayal kırıklığına uğrattı. FED'den gelen kararların ve yapılan açıklamaların bu noktadaki etkisi merak ediliyor. Ayrıca dünya çapında yaşanan sağlık sorunlarının da altının düşmesinde dolaylı yoldan etkisi olabileceği gündemde. Peki altın fiyatlarındaki son durum nedir? Güncel altın fiyatlarıyla beraber pek çok yatırımcının merak ettiği altın değerlendirmesi haberimizde.

Güncel Altın Fiyatları

Gram

Alış: 494,45

Satış: 494,53

22 Ayar Bilezik

Alış: 450,18

Satış: 453,36

Cumhuriyet Altını

Alış: 3.201,00

Satış: 3.251,00

Yarım Altın

Alış: 1.603,00

Satış: 1.632,00

Çeyrek Altın

Alış: 802,00

Satış: 816,00

Reşat Altını

Alış: 3.233,47

Satış: 3.283,95

27 Temmuz Altın Fiyatları Artacak mı?

27 Temmuz Salı günü itibariyle daha fazla değer kaybeden altının pandemiden etkilenme ihtimali değerlendiriliyor. Özellikle de 4. dalganın bekleniyor olması fiyatlarda oynama yapmış olabilir. Pek çok yatırımcının altın yerine kripto parayı tercih etmesi de düşüşün temel nedenleri arasında gösteriliyor. Ancak önümüzdeki haftalarda virüsle ilgili yaşanacak gelişmeler altın fiyatlarının son durumunu açıklayabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.