Cam Tavanlar Dizisinde Senarist Krizi! Cam Tavanlar Senaryosu Tamamen Değişecek!

Cam Tavanlar Dizisinde Senarist Krizi! Cam Tavanlar Senaryosu Tamamen Değişecek!

Show TV'nin başarılı dizileri arasında gösterilen Cam Tavanlar'da adeta deprem yaşandı. Senarist diziden ayrıldı ve dizinin hikayesinde değişiklik olabilir. Üstelik dizinin konusu dikkatleri üzerine çekti. Cam Tavanlar dizisinde Senaryo değişikliği yaşanacak mı? İşte dizinin yeni senaristi...

Cam Tavanlar dizisi güzel bir gidişata sahiptir. Ancak ne yaşadıysa son haftalarda yaşadı. Dizinin başarısı sekteye uğradı. Hal böyle olunca diziyle ilgili değişimlerin yaşanması bekleniyordu. Ancak bu değişim bir anda senaristin diziden ayrılmasıyla gerçekleşti. Bunun yanı sıra dizinin yeni senaristi de ortaya çıktı. Diziden ayrılan senaristin kim olduğu açıklandı.

Cam Tavanlar Senaristi Ayrıldı!

Cam Tavanlar dizisinin senaristi olan Meriç Deneyimsiz, görevden ayrıldı. Artık Duygu Şimşek İleri'nin senarist olacağı belirtildi. Senaryo değişimiyle beraber dizinin konusu da tekrar gündeme geldi. Kadın senaristin diziye neler katacağını göreceğiz.

Cam Tavanlar Konusuyla Dikkat Çekiyor!

Show TV'de yayınlandığı günden bu yana ilgi gören Cam Tavanlar dizisi, kadınların başarıya giden zorluklarını konu alıyor. Bu konuda sahip olduğu hikayede oldukça önemli. Dizide oynayan Kubilay Aka ve Bensu Soral'ın hayat verdiği karakterler çok sevildi. Cam Tavanlar'da Leyla'nın zorlukları aşarak başarılı bir kariyere sahip olması ve Cem'in ailesinden ötürü zengin bir yaşam sürmesi de göze çarpmakta. Dolayısıyla ikisi arasında yaşanan ilişkide ne gibi olayların meydana geleceği daima merak ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.