Ayçiçek Yağı Fiyatı Kaç TL Oldu? 64 TL'ye Satılan Ayçiçek Yağı Hangi Marka?

Ayçiçek Yağı Fiyatı Kaç TL Oldu? 64 TL'ye Satılan Ayçiçek Yağı Hangi Marka?

Ayçiçek yağının 2022 yılı fiyatları iyice düştü. Market fiyatları arttı ancak bazı yerlerde daha ucuza satılır hale geldi. 64 TL'ye dahi 5 litre ayçiçek yağı satılıyor. Peki hangi ayçiçek yağı markaları uygun fiyata satılıyor? Genel olarak yağ fiyatlarının değiştiğini görüyoruz. İşte merak edilen gelişmeye dair fiyat listesi...

Ayçiçek yağı fiyatlarındaki son gelişme şaşırttı. İnternet üzerinde satılan pek çok sıvıyağ markasının indirim yaptığı görüldü. Peki uygun fiyatlara satın alınabilen ayçiçek yağı markette neden pahalı? Merak edilen sorunun cevabı verildi mi? Ayrıca güncel fiyat listesine bakıldığında pek çok kişinin gözünden kaçırdığı şey ayçiçek yağının oldukça uygun fiyata alınabildiği. Fakat bir yandan da stok sorunu oluyor. Çok fazla ilgi olduğundan ötürü stoklarla sınırlı olan ürünler bir anda tükeniyor.

AYÇİÇEK YAĞI FİYATLARI

  • Biryağ 5 Litre Ayçiçek Yağı: 67,95 TL
  • Migros 5 Litre Pet Şişe Ayçiçek Yağı: 68,50 TL
  • Biryağ 4 Litre Pet Ayçiçek Yağı: 69,90 TL
  • Yudum 5 Litre Teneke Ayçiçek Yağı: 69,95 TL
  • Safya Ayçiçek Yağı 2 Litre: 63,18 TL
  • Migros 5 Litre Ayçiçek Yağı: 64,50 TL

STOKLARLA SINIRLI!

İnternetten satılan ürünlerin stoklarla sınırlı olduğu belirtiliyor. Dolayısıyla zaman zaman stokların yenilendiğine tanıklık edebilirsiniz. Bu yüzden ürünleri düzenli olarak kontrol etmek gerekiyor. Sipariş vermek istiyorsanız çeşitli internet sitelerine bakmalısınız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.