Halkbank'tan Emeklilere 5000 TL Kredi! Krediyi Yalnızca Emekliler Çekebilecek!

Halkbank'tan Emeklilere 5000 TL Kredi! Krediyi Yalnızca Emekliler Çekebilecek!

Emekli vatandaşlar, kredi ihtiyaçlarını Halkbank üzerinden karşılayabilecek. Çünkü verilecek kredi, uzun vadeli ve düşük faiz oranlı olacak. Peki emeklilerin kredi çekme şartı nedir? Emekli maaşının yanı sıra bazı şartların da yerine getirilmesi ve dikkat edilmesi gerekiyor. İşte Halkbank emekli kredisi detayları...

Halkbank, emekliler için kredi kampanyası oluşturdu. Kredi kampanyasının adı ise Kredimini. Bu kredi kampanyasına göre uygun faizli yüksek vadeli kredi çekebileceksiniz. Emeklilere özel olduğu için pek çok emekli kredi detaylarını merak ediyor. 5000 TL kredi için gerekli şartlar nelerdir?

Halkbank 5000 TL Kredi Şartları

Emeklilerin çekebildiği kredide şartlardan ilki 1,58 faiz oranıdır. Yüzdelik dilimde olan bu faiz oranı krediye göre oldukça uygun. Vade sayısı ise 10 ay olarak belirtildi. Böylelikle 5000 TL'lik kredi için ödeyeceğiniz para faiz oranıyla beraber emekli maaşınızın çok daha altında yer alıyor. Otomatik ödeme talimatı vererek hiçbir şekilde uğraşmadan ödeyebilirsiniz.

Emekliye Özel Ödeme Planı

Emekliler, çektikleri bu krediyi dilediği ödeme planıyla ödeyebilir. Yani her ay artan veya azalan ödemelerle kredi borcunuzu kapatmanız mümkün. Eşit planlı ödemeyi seçtiğiniz takdirde ise 10 ayda bitecek şekilde ödeyebilirsiniz. Son zamanlarda çeşitli ihtiyaçlardan ötürü kredi çekildiği bilinmekte. Emeklilerin kredi ihtiyacını rahatlıkla karşılaması adına bu kampanya oluşturuldu. Faiz oranı da düşük tutuldu ve böylece kredi çekmek isteyenler için kolaylık sağlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.