İphone 13 Fiyatları Merak Konusu Oldu! İphone 13 Fiyatı Türkiye'de Ne Kadar?

İphone 13 Fiyatları Merak Konusu Oldu! İphone 13 Fiyatı Türkiye'de Ne Kadar?

Apple'ın güncel fiyatı herkesi şaşkına çevirdi. Alınan bilgiler neticesinde iPhone modelinin fiyatı 11 binlere kadar düştü. Bu modelin nasıl satın alınabileceğine dair tüm detaylar haberin ayrıntılarında...

Akıllı telefon fiyatları günden güne artmaya devam ediyor. Markalar arasındaki rekabette bir hayli uç noktalara ilerledi. Rekabeti etkileyen unsurlardan biri de fiyat. Vatandaşlar apple fiyatlarının düşmesini dört göz ile bekliyor.

Apple Türk Pazarında Yerini Alacak mı?

Apple modelleri biraz daha fiyat açısından uygun olsaydı Türkiye pazarında da çok iyi bir noktaya girecekti. Fakat iPhone 5s, iPhone 6, 6s ve 7 modelleri makul etikete sahip. Alınan bilgiler neticesinde Apple'ın Türkiye pazarındaki payı da bir haydi vatandaşlar Apple'ın yeni fiyat listesini de merak ediyor.

Apple fiyatları düşüyor mu?

Apple’ın kendi resmî sitesinde 14 bin 799 TL’ den başlıyor. Apple 13 mini modeli bu fiyata satılıyor. Yani bu telefonu almak isteyen vatandaşlar etiketin biraz yükseldiğini görüyor. Bunun dışında 128 GB depolama ya sahip olan Apple 13 fiyatı ise 16 bin 299 TL'dir. Fakat kısa bir sürü önce Apple 13 fiyatı 13 bin TL seviyesine kadar ulaşmıştı. Şu an ise Apple fiyatlarında düşüş olduğu söyleniyor. Vatandaşlar ise anbean Apple fiyatlarını araştırıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.