Farah Zeynep Abdullah, Masumlar Apartmanı Ayrılığı Hakkında Konuştu!

Farah Zeynep Abdullah, Masumlar Apartmanı Ayrılığı Hakkında Konuştu!

Güzel oyuncu Farah Zeynep Abdullah, beklenmedik bir şekilde Masumlar Apartmanı dizisine veda etmişti. Hal böyle olunca oyuncunun İnci karakterine neden veda ettiği anlam verilemedi. Sezon finaliyle beraber diziden ayrılması bir oldu. Ancak çıktığı programda neden ayrıldığını açıkladı...

Masumlar Apartmanı dizisinin sevilen oyuncusu Farah Zeynep Abdullah, diziden neden ayrıldı ortaya çıktı. İnci karakterine hayat veren ünlü ismin ayrılığıyla ilgili pek çok gelişme yaşanmıştı. Kendisi sosyal medya üzerinden adeta lince uğramıştı. Oysa ki yalnızca diziden ayrılmak istemişti. Yapımcı ile aralarında anlaşarak sezon finalinde ekranlara veda etti. Peki diziden neden ayrıldı? Farah Zeynep Abdullah bu konuda bazı iddialara açıklık getirdi.

Farah Zeynep Abdullah Neden Ayrıldı?

Masumlar Apartmanı dizisinden ayrılmasının en önemi nedeni dizi çekimlerinin uzun olmasıydı. 2,5 saat süren bölümlerin kendisini yorduğunu ifade etti. Daha sonra dünyaca ünlü dizi Game Of Thrones ile kıyasladı. Aradaki uçurumu gören izleyiciler kendisine hak verdi. Oldukça yorucu bir tempoda çalışmalarından ötürü diziyle olan bağını kesmek durumunda kaldı.

Yeni Bir Dizide Oynayacak mı?

Oyuncunun Masumlar Apartmanı'nda oynadıktan sonra bir süre dinleneceği biliniyor. Ancak yeni sezonda farklı bir diziye katılabilir. Katılmaz ise muhtemelen film çekimleri ile ilgilenecek. Oyuncu ile ilgili yeni projeler merak ediliyor. Henüz bir açıklama yapmasa da önümüzdeki haftalarda yaşanacak gelişmelerle beraber tüm gerçekleri öğreneceğiz. İnci karakterini TRT 1 dizisinde bir daha göremeyeceğiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.