FOX TV'den Flaş Zuhal Topal'la Sofrada Programı Kararı!

FOX TV'den Flaş Zuhal Topal'la Sofrada Programı Kararı!

Zuhal Topal, program sunuculuğunu bıraktı. Zuhal Topal'la Sofrada programı neden bitti? Herkes ünlü ismin ayrılık nedenini merak ediyor. Zuhal Topal programı yerine farklı bir program başlayacak. Fox TV, sunucu yerine başka bir isimle anlaşma sağladı. İşte yeni program ve detayları...

Zuhal Topal, uzun bir süredir Zuhal Topal'la Sofrada programını sunmaktaydı. Yemek konulu programın severek izlendiği biliniyordu. Ancak yeni sezona hazırlanırken bir anda Fox TV'nin sunucunun sözleşmesini sonlandırdığı öğrenildi. Bu kararın arkasında ne olduğu çok araştırıldı. Herkes çeşitli nedenlerden ötürü sunucunun ayrıldığını düşünse de maaşına zam istediği için Fox TV ile anlaşamadığı öne sürüldü.

Zuhal Topal Neden Ayrıldı?

Zuhal Topal'ın ayrılık nedeni çok merak ediliyor. Başarılı sunucunun programı terk etmesinin en önemli sebebi yüksek maaş zammı istemesi. İddialar doğrultusunda Fox TV'nin bu zam isteğini kabul etmediği öğrenildi. Ardından ünlü sunucu ile yollar ayrıldı.

Zuhal Topal Yerine Yeni Program Geliyor!

Fulya ile Umudun Olsun programı, yeni sezonda Zuhal Topal'ın programının yerine yayınlanacak. Böylelikle izleyici kitlesi, Fulya ile Umudun Olsun programını izleyecek. Türkiye'de ilk olarak Müge Anlı'nın başlattığı konsept, oldukça fazla sevildi. Şimdi ise farklı kanallar da aynı program türlerini devreye sokuyor. Ancak Müge Anlı'nın tahtı bu programlardan sonra sarsılacak mı pek sanılmıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.