Kanunsuz Topraklar Dizisi İki Büyük Projeye Rakip Olarak Geliyor! Dizinin Detayları Belli Oldu

Kanunsuz Topraklar Dizisi İki Büyük Projeye Rakip Olarak Geliyor! Dizinin Detayları Belli Oldu

FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşacak olan Kanunsuz Topraklar dizisi çarşamba günü ekranlara gelecek. Çarşamba günü diziler ile rekabet edecek olan Kanunsuz Topraklar isimli yeni proje 29 Eylül tarihinde ilk bölümünü yayınlayacak. İşte haberin ayrıntıları…

Çok iddialı bir şekilde ekran karşısına çıkmaya hazırlanan Kanunsuz Topraklar dizisi FOX TV'nin yeni projesi oldu. Ayrıca FOX TV'nin yeni sezonda planladığım projeler arasında yer alan 11 diziden en çok dikkat çeken Kanunsuz Topraklar oldu. Uğur Güneş ve Esra Bilgiç ikilisinin başrollerinde bulunduğu dizinin hikayesi de herkesin şimdiden dikkatini çekti.

Kanunsuz Topraklar dizisinin konusu

Kanunsuz Topraklar dizisinin konusu. Zonguldak'taki kömür madenlerinde yaşanan kazadan dolayı madencileri ölüme terk eden patrona karşı verilen mücadeleyi gözler önüne seren dizi, aşk öyküsü ile de dikkatleri şimdiden üzerine çekti. Malik Bey'in kızı olan Gülfem ve madenci olarak çalışan Yiğit Davut arasında aşk yaşanacak. Yaşanan aşk dışında intikam duygusu ve mazlumun dik durma mücadelesi ve dizide ön plana çıkan konular arasında yer alacak.

Dizinin ne zaman ekranlara geleceği belli oldu

Dizinin ne zaman ekranlara geleceği belli oldu. Ekran başındakileri 1939 yılına götürmeye hazırlanan dizi uzun süredir hazırlıklarına devam ediyor.3 ay öncesinde çekimlerine başlanan Kanunsuz Topraklar isimli dizi çok etkili bir başlangıç yapmaya hazırlanıyor.

Ayrıca dizinin ilk bölümünden yayınlanan görüntüler ise izleyicileri şimdiden hayran bıraktı. Murat Daltaban, Necip Memili, Kaan Taşaner, Eylül Su Sapan, Doğaç Yıldız, Serdem Paçal, Ezgi Çelik ve Hazal Motan gibi başarılı oyuncular da kadroda yer alıyor. Fragmanı da çok beğenilen Kanunsuz Topraklarda dizisi Kuruluş Osman ve Sadakatsiz isimli dizilerine rekabet olarak geliyor. Uğur Güneş ve Esra Bilgiç hayranları da sosyal medyadan diziye dair önemli mesajlar paylaştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.