Orman Genel Müdürlüğü Binlerce Personel Alımına Başlıyor! OGM'den Yeni İş İlanı!

Orman Genel Müdürlüğü Binlerce Personel Alımına Başlıyor! OGM'den Yeni İş İlanı!

Orman Genel Müdürlüğü, toplamda kaç kişiyi işe alacak? OGM'nin alımlarında dikkat çeken detay binlerce personele ihtiyaç duyulması oldu. Personel alımlarında başvuru şartları nelerdir? Genel Müdür Bekir Karacabey'e göre ihtiyaç duyulan personel sayısı da belli oldu. Hangi mesleklerde alımların olacağı da kesinleşti.

Orman Genel Müdürlüğü'nün yaptığı duyuru ile binlerce personelin alınacağı öğrenildi. Peki OGM'nin alacağı personeller hangi pozisyona ait olacak? Orman Genel Müdürlüğü'nden gelen açıklamada yangın işçisi, muhafaza memuru, orman mühendisi ve tekniker alımları gerçekleşecek. Pek çok kişinin başvuru için harekete geçtiği bilinmekte. Peki toplamda kaç kişi iş istihdamından faydalanacak? OGM personel alımlarına ilişkin detaylar...

OGM Kaç Kişiyi İşe Alacak?

OGM'nin yapacağı alımlarda 10.000 yangın işçisi, 5.000 muhafaza memuru, 1000 orman mühendisi ve 500 teknikerin iş istihdamı sağlanacak. Böylelikle önümüzdeki günlerde alımlar sona erdiğinde başvurular değerlendirilmeye başlıyor. Eğer sizler de Orman Genel Müdürlüğü'nün yapacağı alımlara başvurmak istiyorsanız ne yapmanız gerektiğinden bahsedelim. Başvuruların elektronik ortamda gerçekleşeceği bilinse de detayları belirtmekte yarar var.

Orman Genel Müdürlüğü İş Başvuruları

Orman Genel Müdürlüğü'ne bağlı çalışmak için yapacağınız iş başvuruları için internet sitesi üzerinden bilgi alabilirsiniz. Resmi internet sitesi üzerinden yapılacak açıklamaları okumanız ve ona göre şartları karşılayıp karşılamadığınızı kontrol etmelisiniz. Son zamanlarda ormanlar için çeşitli iş pozisyonlarının açık olduğu ve istihdam sağlanması gerektiği belirtiliyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.