Tarım Kredi Kooperatiflerinden Çalışan ve Mühendis Alımı! Kooperatif Görevlisi Olma Şartları!

Tarım Kredi Kooperatiflerinden Çalışan ve Mühendis Alımı! Kooperatif Görevlisi Olma Şartları!

Tarım Kredi Kooperatifleri'nin verdiği ilana göre iş alımı yapılacak. Lisans KPSS sınavı şartı da aranmakta. Kooperatif Görevlisi veya Ziraat Mühendisi olabilirsiniz. Peki Kooperatiflere başvuru için gerekli şart nelerdir? İş başvurusunda son tarih ne zaman? Başvuruların nasıl yapılacağı belli oldu.

Tarım Kredi Kooperatifleri'nin resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada Ziraat Mühendisi ile Kooperatif Görevlisi alınacağı belirtildi. Buna göre yapılacak başvurular da internet sitesi üzerinden gerçekleşecek. Çeşitli şartlar açıklandı ve KPSS için gerekli olan minimum puan da belirtildi. KPSS sınavına girmiş olan adayların başvuru yapabileceği öğrenildi. Peki gerekli olan şartlar nelerdir? Koopratif yetkilisi olarak çalışmak üzere başvurulara ilişkin detaylar da paylaşıldı.

Kooperatif İş Başvurusu Şartları

Öncelikle 18 yaşından büyük olunmalı ve KPSS'ye girme şartı bulunmaktadır. 2020 veya 2021 KPSS'ye girdikten sonra KPSS-P3 için gerekli olan puan koşulu en az 60'dır. Buna göre sınav sonucunuz iş başvurusunda büyük öneme sahiptir. Lisans şartı bulunmaktadır. KPSS sınavının lisans mezunları için olanına girdiğinize dikkat ediniz. 30 yaşından büyük olmamanız gerekmektedir. Buna göre 03.08.1991 tarih doğumlular ve sonrasında doğanlar başvuruda bulunabilmektedir. Askerlik yapmış olma veya tecilli olma şartı vardır.

Başvuruda Son Tarih 1 Ekim

Eğer Tarım Kredi Kooperatifleri'nde çalışmayı düşünüyorsanız başvuruların 1 Ekim'e kadar geçerli olduğunu unutmayınız. Kooperatif internet sitesi üzerinden işlemlerinizi halledebilirsiniz.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.