Sadakatsiz Dizisinden İzleyicilerine Kötü Haber! Verilen Karar Reytingleri Etkileyecek mi?

Sadakatsiz Dizisinden İzleyicilerine Kötü Haber! Verilen Karar Reytingleri Etkileyecek mi?

Geçen hafta ekranlara döneceği düşünülen Sadakatsiz dizisi, son anda karar değiştirdi. Dizinin hayranları ise Sadakatsiz adlı projenin bu hafta ekranlara gelip gelmeyeceğini merak ediyor. Kanal D tarafından yapılan açıklamada Sadakatsiz dizisinin 29 Eylül Çarşamba günü ikinci sezonu ile ekranlara geleceği ortaya çıktı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geçen hafta ekranlara gelmediği için sosyal medyada birtakım eleştiriler olmuştu. Bu hafta ise sosyal medya kullanıcıları Sadakatsiz dizisinin yeni sezonunu büyük bir heyecanla beklediklerini söylüyor. Geçtiğimiz sezon en çok izlenen diziler arasında yer alan Sadakatsiz yeni sezonda da sürpriz gelişmelerle ekran başına gelecek. Caner Cindoruk, Cansu Dere ve Melis Sezen üçlüsünün başrollerinde yer aldığı dizinin kadrosuna Berkay Ateş de dahil oldu. Aras karakterine hayat verecek olan oyuncu hikâye çok sert bir giriş yapmaya hazırlanıyor.

Sadakatsiz dizisinin yeni bölümünde neler olacak?

Sadakatsiz dizisinin yeni bölümünde neler olacak? Ayrıca ekrana gelen dizinin yeni sezon tanıtımları da büyük ses getirmeyi başardı. Asya, Derin ile yaşadığı kazanın ardından oğlu Ali ve Nil ile yeni bir başlangıç yapma kararı aldı. Acil serviste tekrardan doktorluk yapmaya karar veren Asya, oğlu Ali'nin mutlu olduğunu düşünerek yeni bir hayat yaşıyor. Volkan ise tekerlekli sandalye ile yaşayan Derin ile kalmayı seçti. Aylar sonra Melih ve Bahar düğününe giderken yolda yaşadığı olay Asya'nın hayatını tekrardan değiştirir. Aras ile Asya yaşanacak olan kaza ile tekrardan karşı karşıya geliyor.

Medyapım tarafından yapımcılığı üstlenilen Sadakatsiz dizisinin yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt oturuyor. Büyük bir merakla beklenen Sadakatsiz dizisinin yeni sezondaki ilk bölümü 29 Eylül Çarşamba günü saat 20.00’de Kanal D ekranlarında olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.