Show TV Dizinin Tek Çaresi Final Yapmak! Dizinin Reytingleri Artmak Bilmiyor!

Show TV Dizinin Tek Çaresi Final Yapmak! Dizinin Reytingleri Artmak Bilmiyor!

Show TV'de ekrana gelen dizinin bir türlü izlenmediği görüldü. Reyting sıralamaları oldukça düşük gelen yapımın en kısa zaman final yapacağı düşünülüyor. Çünkü Show TV, dizi sezonu başlamadan farklı bir yapımla anlaşabilir. Hangi Show TV dizisi final yapıyor? Dizinin final tarihi yakında açıklanacak mı?

Show TV, yayın hayatına başlattığı Cam Tavanlar dizisi ile elle tutulur bir başarı elde edemedi. Dizinin reyting sıralamalarında etkili bir yükselişe sahip olması bekleniyordu. Ancak senaryo beklenildiği kadar güzel karşılanmadı. Hikayenin gidişatı akıcı değildi ve izleyiciler diziyi izlerken sıkıldı. Haliyle düşük reytinglerle baş başa kalan Cam Tavanlar, dizi içeriisnde değişime gitti. Peki Show TV, Cam Tavanlar'ın final yapmasını isteyecek mi?

Cam Tavanlar Final mi Yapacak?

Dizinin sosyal medyadaki desteği oldukça kuvvetli. Ancak sosyal medya ile reyting çok farklı şeyler. İzleyicilerin diziyi televizyondan izlemesi gerekiyor. Her ne kadar izleseler de fayda etmiyorsa final yapmak olabiliyor. Dizinin gidişatını değiştirecek olası şeyler oyuncu transferi, farklı senaryo ve daha fazla reklamdır. Bu üçü de fayda etmez ise Show TV'de yayınlanan Cam Tavanlar dizisini kimse kurtaramaz.

Dizinin Reytingleri Düzelecek mi?

Başrolde Kubilay Aka ve Bensu Soral'in oynadığı diziye yeni bir oyuncu katılabilir. Böylelikle bazı izleyiciler diziye şans tanır. Çünkü dizinin adını bilen ancak içeriğinden haberdar olmayan bir izleyici kitlesi de bulunuyor. Böylelikle onların diziyi keşfetmesi için önemli bir fırsat elde edilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.