Show TV Yeni Dizisini Uçuruma Attı! O Dizi Final Erken Final Yolunda..

Show TV Yeni Dizisini Uçuruma Attı! O Dizi Final Erken Final Yolunda..

Show TV ekranlarında yayınlanan bir dizi daha final tehlikesi ile karşı karşıya geldi. Çarşamba akşamları ekrana gelen Cam Tavanlar dizisi gelen kötü reyting sonuçlarına dayanamayacağa benziyor. Her an yeni bir final kararı çıkabilir.

Show TV yaz sezonuna girdiğimiz şu günlerde birçok dizisini ya sezon finali, ya da finalle yayın akışından kaldırmak zorunda kaldı. Dizi birçok dizisine veda etse de, yaz dizisinde elinin boş kalmaması için birçok yeni projesini de seyircisinin karşısına çıkardı. Bunlardan biri de çarşamba akşamları ekrana gelen Cam Tavanlar dizisiydi.

Cam Tavanlar dizisi reytinglerde istediğini alamıyor..

Cam Tavanlar dizisi başladığı günden bu yana bir türlü istediği reyting oranlarına ulaşamıyor. Dizi son olarak geçtiğimiz çarşamba çok iddialı bir bölümle yayınlanmış ama açıklanan sonuçlara göre yine başarısız bir sonuç elde etmişti.

Cam Tavanlar dizisi reytingler yüzünden final olabilir!

Cam Tavanlar dizisi reytinglerde bu kadar başarısız olursa çok yakında final tehlikesi yaşayabilir. Dizi gelecek haftalarda da istediği sonucu alamazsa, projeye yaz ayları bitmeden erkenden veda edebiliriz. Bu konu da ki her şey Cam Tavanlar dizisinin reytinglerini düzeltip, düzeltmemesine bağlı. Bu durumda ilerleyen günlerde netlik kazanacak ve dizinin final olup, olmayacağı belli olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.