Son Yaz Dizisi İzleyicilerine Erken Final Haberi! Son Yaz Reyting Sonuçları Nasıl?

Son Yaz Dizisi İzleyicilerine Erken Final Haberi! Son Yaz Reyting Sonuçları Nasıl?

Fox TV Son Yaz dizisinin yeni bölümü yayınlandı ve pek çok kişi dizinin final yapacağı haberine kitlendi. Dizi neden erken final yapacak? Sezon finaline büyük umutlarla giren dizinin 2. sezonda adeta çöktüğünü görüyoruz. Son Yaz dizisi reyting sonuçları açıklandı ve izleyiciler şok geçirdi.

Son Yaz dizisinin ekrana geldiği günden bu yana güzel reytinglere sahip olduğunu biliyoruz. Dizi, zaman zaman düşüş yaşasa da sezon finalini güzel tamamlamıştı. Bu nedenle Fox TV'den dizinin devamı için onay gelmişti. Şimdi gelinen noktaya bakacak olursak yeni sezon pek de ihtişamlı geçmedi. Dizinin reyting bakımından yetersiz kalması izleyicilerin erken final iddialarını gündeme getirdi. Son Yaz erken final yaparak yayın hayatını sonlandıracak mı?

Dizinin Yayın Günü Değişmişti

Son Yaz'ın Cuma gününden Cumartesi'ye alınması da reytingleri tetiklemiş olabilir. Ayrıca başrol oyuncularının sezon finalinde diziden ayrılması çeşitli gelişmelerin yaşanmasına ön ayak oldu. Daha sonra diziye Birce Akalay gibi başarılı bir oyuncu katıldı. Ancak reytinglerin düzelmesi açısından çok da olumlu bir gelişme yaşanmadı.

Son Yaz Erken Final mi Yapacak?

Son Yaz dizisi erken final yapabilir. Şu an için kesinlik yok ancak Ekim ayı da düşük reytingle geçerse Fox TV'nin karar vermesi gerekecek. Tüm bu ihtimaller dahilinde dizi kritik bir süreçten geçiyor.

Son Yaz Reyting Sonuçları

Total reytinglerde 8. sırada, AB kategorisinde ise 5. sırada olan dizi, +ABC1'de 6. sırada yer alıyor. Dizinin reytingleri ortalama gözükse de Fox TV gibi potansiyeli yüksek bir kanal için düşük kaçmakta.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.