Teşkilat Dizisi Yeni Oyuncularıyla Çekime Başladı! TRT 1 Dizisine Kimler Katıldı?

Teşkilat Dizisi Yeni Oyuncularıyla Çekime Başladı! TRT 1 Dizisine Kimler Katıldı?

Teşkilat, yeni sezon çekimi için çalışmalara başladı. Dizinin ilk bölümü çekiliyor. Peki Teşkilat ne zaman yayınlanacak? Diziyle ilgili pek çok iddia ortaya atılıyor. Teşkilat'a katılan yeni oyuncular gündeme oturdu. Dizide yer alacak oyuncular, aynı zamanda Teşkilat'ın senaryosunun değiştiğini gösteriyor.

TRT 1'de yayınlanan Teşkilat dizisinde bomba gelişmeler yaşanıyor. Dizinin çekimlerine başlandığı açıklandı. Böylelikle heyecanlı anların yaşanmasına çok az kaldı. Dizi, ilk bölümü ile ekranlara ne zaman gelecek göreceğiz. Bunun yanı sıra Teşkilat dizisine yeni oyuncular katıldı. Yönetmenin dahi değiştiği ifade ediliyor. Barış Arlıer dizinin yönetmeni olarak göreve başladı. Teşkilat'ta oynayacağı kesinleşen oyuncular kimlerdir? Dizi, aldığı bu kararla büyük değişimin fitilini ateşledi.

Teşkilat Hangi Oyuncular Katıldı?

Teşkilat'a katılan oyuncular büyük dikkat çekti. Hakan Boyav ve Gürkan Uygun diziye dahil oldu. Özellikle de Gürkan Uygun'un bir süredir farklı dizilere transfer olacağına yönelik haberler alıyorduk. EDHO ve Kurtlar Vadisi Kaos gibi yapımlarda oynayacağı ileri sürüldü. Ancak gerçek kısa süre sonra ortaya çıktı. Başarılı isim artık TRT 1'in Teşkilat dizisinde oynayacak.

Teşkilat Senaryosu Değişebilir

Teşkilat dizisine yeni katılacak oyuncularla beraber senaryonun değişebileceği ifade ediliyor. Senaryo değişir ise izleyiciler bu durumdan memnun kalır mı bilmiyoruz. TRT 1 dizisinin mevcut hikayesi çok beğeniliyor. Çok uçuk değişiklikler olmadıkça dizi izlenmeye devam eder gibi gözüküyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum