Üç Kuruş Bekleyenleri Buraya! Dizinin Yeni Başrolü Ekin Koç Oldu..

Üç Kuruş Bekleyenleri Buraya! Dizinin Yeni Başrolü Ekin Koç Oldu..

Show TV'nin ve hatta yeni sezonun en çok beklenen dizisi Üç Kuruş hakkında merak edilen, yeni detaylar gelmeye başladı. Dizinin başrollerinde yer alması beklenen bir oyuncunun daha ortaya çıktığı öğrenildi. Yeni transfer herkesi şaşırttı..

Show TV ekranlarında yer alması beklenen, yeni sezonun en çok merak edilen ve en çok konuşulan dizilerden olan Üç Kuruş, Çukur dizisinin yokluğunu örteceğe benziyor. Yıllar boyunca Show TV ekranlarında yayınlanmış ve reyting rekorları kırmış Çukur dizisinin vedası birçok kişide hayal kırıklığına sebep olmuştu. Seyircinin tüm üzüntüsünü gideren ise yeni bir dizi projesi oldu.  Dizinin adı Çukur final olmadan paylaşıldı ve adının Üç Kuruş olduğu öğrenildi.

Üç Kuruş dizisine yeni transfer!

Üç Kuruş dizisinde yer alması beklenen ilk başrol oyuncusu belli olmuş, şimdilerde ise yeni oyuncuların kim oldukları merak edilmeye başlandı. Son gelen bilgilere göre dizinin merakla beklenen kadrosuna son eklenen isim, Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinde Sencer karakteri ile gördüğümüz Ekin Koç olacak.

Üç Kuruş dizisi ne zaman başlayacak ?

Üç Kuruş dizisi yeni sezonda çok büyük bir ihtimalle Eylül sonu veya Ekim ayının başlarında ilk bölümüyle meraklılarının karşısına çıkacak. Dizi senaryosu ve büyük oyuncu kadrosu ile Çukur dizisini aratmayacağa benziyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.