Yasak Elma Dizisinde Ayrılık Şoku Yaşanıyor! Ünlü İsim Diziden Neden Ayrıldı?

Yasak Elma Dizisinde Ayrılık Şoku Yaşanıyor! Ünlü İsim Diziden Neden Ayrıldı?

Yasak Elma'dan ayrılan kişi çok merak ediliyor. Oyuncular bir yana bu sefer bambaşka bir isim daha ayrıldı. Artık dizinin gidişatı hakkında pek de olumlu yorumlar yapılmıyor. Yeni oyuncuların katılmadığı dizide beklentiler gittikçe düşmekte. Yasak Elma'dan kim ayrıldı? Ayrılan isim yeni dizisine katıldı bile.

Yasak Elma dizisinde sezon finalinden geçen haftaya kadar pek çok oyuncunun diziden ayrıldığı biliniyordu. Bu ayrılıklardan sonra yeni katılacak isimler merak edildi. Çünkü bu kadar az oyuncu varken dizinin işleyişi sanıldığı gibi basit olmayacaktı. Alınan bir kararla yeni oyuncuların diziye dahil olması için çalışmalar başlatıldı. Dizide oynayacak pek çok karakter için oyuncularla görüşmeler sürüyor. Bu esnada diziden bir isim daha ayrıldığını duyurdu. Yasak Elma hayranları haber sonrası şoka girdi.

Yasak Elma'dan Ayrıldı

Ünlü yönetmen Murat Öztürk, Yasak Elma'dan ayrıldı. Yönetmenin yeni bir dizide yönetmenlik yapacağı belirtiliyor. Ancak katılacağı dizi şu sıralar yaz dizileri arasında reyting rekorları kıran bir yapım. Hal böyle olunca başarılarının karşılığını aldığını da görüyoruz. Yasak Elma oyuncuları, yönetmene yeni dizisinde başarılar diledi. Çok sevilen ve bir o kadar da işinde uzman olan Murat Öztürk'ün hangi dizide görev yapacağı belli oldu.

Aşk Mantık İntikam'da Görev Alacak!

Aşk Mantık İntikam dizisinin yeni yönetmeni Murat Öztürk oldu. Kanal D'de yayınlanan dizide her şey yolunda gidiyor. Oyuncuların performansı bir yana dizinin hikayesi de çok güzel. Başrollerinde İlhan Şen ve Burcu Özberk oynamakta.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.