2022 Trendyol Go Motorlu Kurye Zamlı Maaşları Kaç TL Oldu! Trendyol motorlu kurye ne kadar maaş alıyor?

2022 Trendyol Go Motorlu Kurye Zamlı Maaşları Kaç TL Oldu! Trendyol motorlu kurye ne kadar maaş alıyor?

Trendyol Go'da çalışan motorlu kuryeler ne kadar kazanmakta? Pek çok kişinin merak ettiği motorlu kurye ile alınan maaşa ilişkin detayları paylaşacağız. Trendyol Go çalışanları aylık kaç para alıyor? 2022 Trendyol Go maaşları ortaya çıktı. Paket başı kazanç ve saatlik verilen para detaylarıyla birlikte sizlerle...

Trendyol Go ile çalışarak kazanç elde edilebiliyor. Motorlu kuryelerin ne kadar ödeme aldığı merak edildi. Pandemiden sonra iyice popülerleşen internet siparişi, yeni bir boyut kazandı. Pek çok şirket, motorlu kuryelerle anlaşma sağlayarak hem onlara para kazandırıyor hem de işçi sıkıntısını gideriyor. Motorlu kuryelerin aldığı ücrete değineceğiz. Saatlik çalışma sistemi olduğu için 18.00 - 20.00 saatleri arası saatlik 35 TL iken diğer saatlerde 24,5 TL gibi bir ücret ödenmektedir.

Paket Başı 5 TL!

Trendyol Go ortalama paket başı ücreti 5 TL'dir. Dolayısıyla sabit ücretin yanı sıra paket başına 5 TL'lik ücret de veriliyor. İkisinin toplamı ise aylık maaşınıza yansımakta. Dolayısıyla minimum alabileceğiniz ücretin yanı sıra götürebildiğiniz kadar paket götürürseniz maaşınız ortalama 7 bin ila 10 bin TL arasında olabilir.

Trendyol Go 2022 Maaşı

Trendyol Go'da çalışanlar haftalık 70 saat çalışmaları durumunda ortalama 10 bin TL maaş almaktadır. Bu maaş, sizin performansınıza göre de değişkenlik gösterecektir. Dolayısıyla herkesin aynı maaşı aldığı söylenemez.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.