Yıldız Oyuncu O Filmde Atatürk'ü Canlandıracak! Hayaldi Gerçek Oldu..

Yıldız Oyuncu O Filmde Atatürk'ü Canlandıracak! Hayaldi Gerçek Oldu..

Çukur dizisinden tanıdığımız başarılı oyuncu Aras Bulut İynemli ilerleyen zamanlarda herkesin büyük bir merakla beklediği ve çok istediği Atatürk rolünü canlandıracağı kesinleşti. Yıldız oyuncu bu rolle ilgili açıklamalarda bulundu.

Çukur ve İçerde gibi dizilerden tanıdığımız son zamanların en başarılı erkek oyuncularından olan canlandırdığı Yamaç karakteri ile çok büyük kitlelere ulaşan Aras Bulut İynemli ilerleyen zamanlarda büyük bir merakla beklenen filmde, yine çok büyük bir karaktere hayat verecek. Başarılı oyuncu yeni filminde ülkemizin kurucusu olan  Mustafa Kemal Atatürk'ü oynayacak.

Aras Bulut İynemli Atatürk oluyor..

 Atatürk rolünü canlandıracağı öğrenilen ünlü oyuncu bugün verdiği röportajında hayranlarının çok merak ettiği birkaç soruyu cevapladı. Bu rolü oynayacağı kesinleşen oyuncu açıklamalarında  "Mustafa Kemal Atatürk'ü anlatan bir projemiz olacak. Ben de Mustafa Kemal Atatürk'ü canlandıracağım. Çok heyecanlıyım. Çünkü böyle bir rolü canlandırmak büyük bir onur ve gururdur. Tüm ekip heyecanlıyız. Projeyle ilgili çok bilgi veremiyorum, yapım şirketi zamanı gelince açıklama yapacaktır. Ulu önderimizi elimizden geldiğince en iyi şekilde anlatmak tek amacımız."  ifadelerini kullandı.

Yeni film ne zaman yayınlanacak ?

Filmin çekileceği doğrulansa da, bu konuda şimdilik herhangi farklı bir bilgi bulunmuyor. Merak edilenlerin yakında netlik kazanması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.